AdobeStock_408924547_edited.jpg

Vi søker samarbeidspartnere

lokalt og nasjonalt:

Vi er alltid på jakt etter samarbeidspartnere som er opptatt av å skape trygge og inkluderende samlingspunkter for alle spill og data interesserte. Ønsker du som person, bedrift eller organisasjon å få til noe sammen, så nøl ikke med å kontakte oss.

Nye senter:

Det Norske E-sportsenter har som ambisjon å etablere E-sportsenter over hele landet for breddeutøvere.Vårt mål er å finne lokasjoner hvor det er behov for slike arenaer. Vi søker lokasjoner i mindre byer/tettsteder eller i områder utenfor større byer, hvor behovet for E-sportsenter er stort, men hvor tilbudet er lite eller ikke eksisterende. Representerer du en kommune eller bedrift, eller rett og slett er en ildsjel for E-sport, så kontakt oss. Vi er alltid nysgjerrig på å høre om tanker og ideer for nye prosjekt.       

Sponsor/sponsorat:

Sponsoravtaler eller sponsorat kan gi gode muligheter for samarbeidspartnere. Er du på jakt etter muligheter for å posisjonere dine produkter eller tjenester? Eller er du kanskje på jakt etter mulighet for å styrke branding eller tilstedeværelse? Vi hører gjerne fra deg  

AKS/SFO ,barne- og ungdomskole (Barn og ungdom)

Vi tilbyr koding for elever i barne- og ungdomskolen. Det være seg koding i MineCraft eller kurs og opplæring innenfor Data/IT. Våre ansatte  har lang erfaring innenfor Spill- og It -industrien. Er din skole eller kommune interessert eller har behov for å øke kunnskapen innenfor Data? Kontakt oss for en hyggelig prat.  

Bo- og behandlingshjem (for de eldre)

Man blir aldri for gammel til å spille spill eller drive med Data.Selv for de som har jobbet med IT i mange år, så kan det til tider være utfordrende å holde seg oppdatert. Vi tilbyr kurs innen for alle felt innefor IT.Vi kan komme på besøk til deg ,eller kurs kan avholdes i våre lokaler. Eks. :Hvordan virker egentlig en Datamaskin?Hvordan surfe trygt og enkelt på internett? Eller hva om vi avtaler et fast tidspunkt (PClab),hvor vi er tilgjengelig i deres lokaler for å svare på spørsmål for deres beboere. Hør fra deg, så ser vi hva vi kan få til sammen.